PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

عدسی چطوری درست میشه؟؟

    
تعداد بازدید: 797
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1399/4/16

مواد لازم :

 عدس 2 و 1/2 پیمانه

 

پیاز متوسط خلالی شده 1 عدد

 

رب 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

 

زردچوبه 1/3 قاشق چایخوری

 

نمک 1 قاشق غذاخوری

 

فلفل (سیاه، قرمز و پاپریکا) 3/4 قاشق چایخوری

 

سیب زمینی بزرگ نگینی شده 1 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

۱. ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را کف تابه می ریزیم و آن را روی شعله قرار میدیم. وقتی کمی روغن داغ شد، پیاز متوسط را که به شکل خلالی خرد شده به آن اضافه کنیم و 2-3 دقیقه تفت بدیم تا شروع به طلایی شدن کنه.

۲.سپس زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم. کمی دیگر تفت بدیم تا زردچوبه رنگ باز کنه. حال رب اضافه میکنیم و مجدداً تفت میدیم. تفت دادن رب باعث خوش رنگ تر شدنش میشه (استفاده از رب هم اختیاریه).

 ۳.بعد از 2-3 دقیقه تفت دادن با رب، عدسی را که از شب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم. عدس را هم به خوبی تفت میدیم. نمک را هم اضافه و مخلوط کنیم و در آخر هم آب میریزیم (8 پیمانه). شعله را زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد.

۴.وقتی آب جوش اومد شعله را کم کنیم و حداقل یک ساعت بذاریم تا عدس کاملاً بپزه. در نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی شده را اضافه میکنیم چون سیب زمینی خرد شده زمان زیادی برای پخت نیاز نداره.

۵.یک قاشق روغن زیتون باقیمانده را روی عدسی میریزیم و اون همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو میکنیم.نوش جان!

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید