PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

انواع نان ساندویچی

    
تعداد بازدید: 2705
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1397/12/12

انواع نان ساندویچی:
انواع نان های ساندویچ که هر کدام برای ساندویچ مخصوص استفاده می شود. می توان گفت که در گذشته تنوع چندانی در مورد نان های ساندویچ وجود نداشت. نان ساندویچ در آمریکا تنها یک نوع داشت، یک نان نرم و سفید که به صورت ساده یا تست شده مورد استفاده قرار می گرفت. اما امروزه برای انتخاب نان ساندویچ گزینه های متنوع بسیاری وجود دارد. نان ساندویچ را می توان از آرد جو، گندم، چاودار، جو یا گندم سبوس دار، ارزن، سویا، گلوتن، جو یا گندم دو سر، ذرت و برنج تهیه نمود.
نان چاودار:

نان چاودار
نان چاودار را در ابتدا انگلیسی ها به سایر کشورها معرفی کردند. نانواها در انگلیس چاودار را با گندم مخلوط کردند تا نان چاودار بسازند. چاودار گیاهی است که معمولا به صورت هرزه در گندم زارها می روید، نسبت به سرما مقاوم است و دانه آن مانند گندم لاغر و کشیده است. نانی چاودار قهوه ای رنگ و تیره است. کم کم سایر کشورها نیز به پخت این نان روی آوردند و انواع مختلفی از این نان در کشورهای مختلف درست می شد، مانند نان چاودار آلمانی و نان چاودار روسی.
نان خمیرترش:

نان خمیر ترش
تاریخچه تهیه این نان به حدود 1500 سال پیش از میلاد می رسد. اولین بار مصریان روش درست کردن این نان را کشف کردند. کم کم این روش تهیه نان به سراسر جهان و آمریکا و اروپا رسید. نکته مهم و اساسی در تهیه نان با خمیر ترش، استارتر یا همان خمیرمایه آن است. این خمیر مایه از نانی که قبلا با این روش درست شده به دست می آید.
نان فوکاشا

نان فوشکا
نان فوکاشا را می توان یک نوع نان لواش باستانی دانست. نان هایی که در ابتدا تهیه می شدند بدون خمیر مایه بودند ولی امروزه نانواها مقداری خمیر مایه با خمیر نان اضافه می کنند. نان های فوکاشایی که امروزه تهیه می شوند نسبت به قبل متفاوت هستندو نانواها امروزه به خمیر نان مقداری پنیر و گیاهان معطر اضافه می کنند تا به نان طعم و بافت متفاوتی بدهند.

از   1   رای
1

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید