PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

نان سنگک ریگی

    
تعداد بازدید: 1300
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1397/11/28

نان سنگک ریگی:
سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگک‌ها (ریگ) در تنور مسطح طبخ می‌شود. نان سنگک بشکل امروزی تکامل یافته از روش عشایری است که تعداد زیادی سنگ و سنگ‌ریزه را بر روی آتش می‌ریختند و خمیر را بشکل نازک‌تر از تافتون روی آن پهن می‌کردند تا پخته شود.
فرق سنگک ماشینی و سنگک ریگی و مزیت و معایب هر کدام:
در سنگک ریگی جذب آب بیشتری وجود دارد و رطوبت خمیر را به خودش جذب میکند و همچنین تعادل بین بافتی ایجاد می کند ولی تنورهای سنگک ماشینی چنین مزیتی را ندارند و آنطور که انتظار میرود نمیتواند رطوبت خمیر را جذب کند و نان مغز پخت ایجاد کند.
لذا کسانی که معده های حساسی دارند وقتی از این دسته نان را مصرف میکنند واکنش منفی نشان می دهند و اصطلاحا ثقل میکنند و دل درد شدید می گیرند.
هیچ نان سنگک ماشینی به حداقل کیفیت سنگک ریگی نمیرسد ولی به همان دلیل که دستگاه شاطر ماشین و ۶ غلطکی و ۴ غلطکی وگلن گدنی اختراع شد سنگک ماشینی هم اختراع شد.

نان پانو

از   1   رای
5

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید