PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

بسته بندی نان

    
تعداد بازدید: 903
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1397/11/16

بسته بندی نان:

نان بلافاصله پس از فرآیند پخت و خارج شدن از تنور و یا فر، دست خوش تغییرا تی می شود که اصطلاحاً آنرا بیات شدن می نامند . امروزه با ایجاد تغییراتی در فرمولاسیون، روشهاي تولید، بسته بندي و نگهداري ازوقوع پدیده بیات شدن نان جلوگیري بعمل می آید تا بتوان نان را براي مدت زمان طولا نی تري نگهداري کرد. یکی از راه هاي جلوگیري از بیات شدن نان به ویژه نان حجیم، بسته بندي آن به صورت تکه اي میباشد و بایستی از موادي براي بسته بندي آن استفاده کرد که نفوذ بخار آب در آن به حداقل ممکن برسد .خنک کردن نان قبل از انجام عمل بسته بندي ضروري است . هدف از خنک کردن نان حفظ کیفیت مطلوب آن و عملیات آماده سازي قبل از برش دادن می باشد که میتواند با استفاده از دستگاه هاي خنک کننده مخصوص در نانوایی ها و یا در هواي محیط کار انجام گیرد . فرایند بیاتی تحت تأثیر بسته بندي قرار دارد .مناسب ترین زمان براي بسته بندي به شرایط و نوع محصول بستگی دارد . به طور کلی نان هایی که بسته بندي مناسبی داشته باشند دیرتر بیات می شوند زیرا در اثر بسته بندي، فشار بخار آب ایجاد شده در داخل بسته بندي مانع ادامه از دست دادن آب می شود . شدت و درجه به تأخیر افتادن بیاتی نان بستگی به نوع،جنس و نحوه بسته بندي دارد . نان به دلیل داشتن رطوبت زیاد در مراحل نگه داري و انتقال در معرض ازدست دادن رطوبت قرار داشته در نتیجه به سرعت خصوصاً پوسته آن سفت و خشک می شود . همچنین به مناسب محیط مستعدي براي رشد کپک ها ست به همین دلیل پوشش هاي مورد PH دلیل داشتن رطوبت واستفاده در بسته بندي باید داراي ویژگی هایی باشد از جمله آنها قابلیت کنترل سرعت عبور بخار آب ورطوبت، کنترل سرعت عبور گازها، مقاومت در برابر فشار و پاره شدن، قابلیت دوخت و چاپ پذیري است .کنترل عبور رطوبت بین نان و محیط یکی از عوامل اصلی از بین رفتن و کم شدن عمر ماندگاري این محصول است . اگر با استفاده از لایه هاي غیرقابل نفوذ به رطوبت، بخار آب به طور کامل در داخل بسته محبوس شود، زمینه براي فعال شدن اسپور کپک ها فراهم می شود . می شود . قبل از اینکه نان را در بسته‌بندی قرار دهیم باید اجازه دهیم داغی آن از بین برود سپس آن را در پارچه‌ای تمیز بپیچیم و از کیسه نایلونی استفاده نکنیم، زیرا کیسه نایلونی نیز اجازه تبادل هوا را نمی‌دهد و فسادپذیری و کپک زدن نان را تسریع می‌کند. برای جلوگیری از مانده شدن و خروج آب نان بهتر است نان را در تکه‌های کوچک برش داده و در بسته‌بندی‌های یکبار مصرف نگهداری کنیم. هرگز از روزنامه برای نگهداری نان استفاده نکنید، زیرا جوهر سمی موجود در روزنامه در تماس با نان گرم به نان منتقل می‌شود که تبعات زیادی در پی دارد.

نونت رو سبز بخر 

بسته بندی پارچه ای

 

 

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید