PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

نقش نان در تغذیه و سلامت مردم

    
تعداد بازدید: 947
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1397/11/13

نقش نان در تغذیه و سلامت مردم:
مهمترين و عمده ­ترين غذاي مردم کشور نان است؛ سرانه مصرف نان در کشور، 300 گرم و بيشتر است.نان باکيفيت و سالم نقش تعيين کننده اي در سلامت مردم کشور دارد.
45 درصد پروتئين مردم از نان تامين مي­شود. فرد فقيري که در دهک درآمدي پايين است؛ ممکن است روزي يک کيلو هم نان بخورد. يعني تا 60 درصد پروتئين را از نان مي‌گيرد. 30 درصد کلسيم را از نان مي‌گيرند. 80 درصد تامين آهن افراد فقير از طريق نان صورت مي­گيرد. جايگاه نان در تغذيه مردم، امنيت غذايي و امنيت تغذيه‌اي بسيار مهم است. به همين دليل ميگوييم نان بايد سالم باشد.


جایگاه نان در تغذیه مردم کشور:
1. تامین حدود 40-50% انرژی دریافتی.
2. تامین بیش از 45% پروتئین مورد نیاز هرفرد.
3. تامین بیش از 30% فسفرمورد نیاز هرفرد.
4. تامین بیش از 80% آهن مورد نیاز افراد فقیر.
5. تامین بیش از 30% کلسیم مورد نیاز.

ویژگی های نان سالم:
• کیفیت گندم و آرد.
• میزان سبوس در آرد و نان.
• عدم استفاده از افزودنی غیر مجاز مثل جوش شیرین و جوهر قند،کنجد غیر بهداشتی.
• استفاده از تنور های مناسب.
• رعایت دما و زمان پخت مطلوب.
• عدم استفاده از حرارت مستقیم در پخت نان.
• نحوه بسته بندی و عرضه نان.
نحوه نگهداری نان.

 

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید