PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

نان فانتزی

    
تعداد بازدید: 3402
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1397/11/11

نان فانتزی:
نان فانتزی مشتمل بر نانهای باگت، ساندویچی، همبرگر، شیرمال، پیراشکی است.
نان‌های فانتزی را می‌توان به دو گروه نان‌های سفید و تیره تقسیم کرد. نان‌های سفید شامل نان ساندویچی، همبرگر، فرانسوی و نان بربری فانتزی هستند و نان‌های تیره شامل نان‌هایی هستند که با آرد چاودار (جو) و سبوس‌دار تهیه می‌شوند.


انواع نان فانتزی:


نان دیابت:
این نان مخصوص افراد دیابتی و در آن از آرد چاودار جو، زیره، سبوس مالت و پوسته سویا استفاده می‌شود.


نان‌های ترکیبی:
نان‌های ترکیبی نان‌هایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده می‌شود، مثلا نان سیر و زیتون، نان گردو، نان سیب و کشمش، نان بلغور گندم و جو.


نان چاودار (تیره):
این نان از نوعی غله به نام چاودار (گندم سیاه) تهیه شده است. نان چاودار باعث کاهش کلسترول و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی شده و دارای ویتامین‌های گروه B و E است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم‌های لاغری مناسب است.
▪ نان سوبیتال:
این نان سیاه‌رنگ است و با انواع دانه‌های روغنی مانند کنجد، آفتابگردان و بذرک تهیه می‌شود. این نان دارای مقدار قابل توجهی امگا۳ است. نان سوبیتال اغلب در هنگام صبحانه به صورت تست شده مصرف می‌شود.


▪ نان سلیاک:
از جمله نان‌های رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می‌شوند. این نان فاقد آرد گندم است و با آرد برنج تهیه می‌شود. نان سلیاک ممکن است از لحاظ بعضی املاح پایین باشد و به همین دلیل به آن فیبرکس اضافه می‌شود. فیبرکس ماده‌ای ‌است که با استفاده از تکنولوژی مدرن از چغندر قند استخراج می‌شود. این ماده باعث افزایش جذب املاحی مانند کلسیم، آهن و ید می‌شود و از بیماری‌های گوارش جلوگیری می‌کند. فیبرکس باعث تنظیم قند خون و ایجاد احساس سیری می‌شود که در تعدیل و تنظیم وزن بدن موثر است.


طرز تهیه نان فانتزی:
1- درجه حرارت فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و ظرف آبی را درون فر قرار دهید. این کار محیط فر را مرطوب نگه می‌دارد و مانع از خشک شدن نان‌ها می‌شود.
2- شکر و مایه‌خمیر را در ظرفی مخلوط کنید و 1/2 پیمانه آب 43 درجه را روی آن بریزید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (منظور از آب 43 درجه این است که آب نه داغ باشد که باعث کشته شدن مایه‌خمیر شود و نه سرد باشد که مایه‌خمیر عمل نیاید.)
3- آرد را 3 مرتبه الک کنید.
4- تخم‌مرغ و نمک را به وسیله مفتول بزنید تا از حالت لختگی درآید.
5- آب، روغن و بکینگ‌پودر را به تخم‌مرغ اضافه کنید.
6- در این مرحله مایه‌خمیر عمل آمده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آرد را آرام آرام به آن بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید).
7- خمیر را ورز دهید و یا صد مرتبه بکوبید.
8- ظرف تمیزی را به کمک مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
9- از خمیر گلوله‌هایی با اندازه مناسب جدا کرده و به فرم مطلوب درآورید سپس در سینی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید و مجددا 15 دقیقه استراحت دهید.
10- در این مرحله به کمک قلمو خمیر را رومال می‌کنیم. برای این منظور 1 قاشق سوپ‌خوری آرد را به اضافه 1/2 پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد سپس خمیر را اصطلاحا رومال کنید. این کار باعث براق شدن نان می‌شود. همچنین می‌توانید سطح نان‌ها را با کنجد تزیین کنید.
11- خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که رنگ نان‌ها طلایی شود.

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید